Свиняча рулька в мультиварці
рулька в мультиварці
Інгредієнти:
свиняча рулька 1 кг
сіль 2-3 ч.л.
спеції до смаку
часник 6-8 з.
гірчиця 3 ч.л.
вода 1 скл.

Рецепт рульки в мультиварці.

Як тільки у мене з'явилась мультиварка, я зразу задумала приготувати у ній свинячу рульку. Це дуже цікава м'ясна страва. Рулька у мультиварці виходить дуже смачною і апетитною. М'ясо ніжне, соковите, м'якеньке... і аромат просто неймовірний! Цей рецепт рульки прекрасно підійде як для свят, так і у будні. Завдяки мультиварці, приготувати цю страву  дуже просто і швидко. Крім того, свиняча рулька є недорогою, що робить цей рецепт ще й економним. Рекомендую спробувати! Рецепт дійсно вартий уваги! Гляньте на фото: м'ясо так добре протушилось, що відпадає від костей, при цьому зовсім не пересушене!

Як приготувати свинну рульку.

Вибираємо рульку з кісткою, в якій чим побільше м'яса. Добе вимиваємо. Додатково шкробаєм ножем шкіру, щоб краще її почистити. Замочуємо у холодній воді на 1-5 год. Виймаємо, робимо невеликі надрізи на шкірі.

Маринуємо рульку. Для цього добре натираємо її з усіх сторін сіллю. Потім спеціями за бажанням. У мене суміш сухих трав для шашлика. Змащуємо гірчицею. Кілька зубців часника вичавлюємо через часникодавку. Натираємо рульку з усіх сторін. Робимо ножем отвори вздовж кістки і запихаємо в ці отвори по 2-3 цілі зубчики часника, як на фото. Щільно накриваємо та залишаємо маринуватись у холодильнику на кілька годин, краще на ніч.

У чашу мультиварки наливаємо склянку води. Потім кладемо туди рульку. Закриваємо. У мене мультиварка-скороварка REDMOND RNC-PM4506E. Для приготування рульки у цій мультиварці я вибрала режим "Тушкування" з часом приготування - 1 год. Готувала в режимі скороварка, тобто під тиском, з закритим клапаном випуску пари. Тоді відкрила клапан і випустила пар. Рулька вже була готова. Але для того, щоб утворилась хрустка скоринка, я ввімкнула режим "Запікання" ще на 15 хв. 

Смачного!

свиняча рулька рецепт
як приготувати свинячу рульку

Пошук за інгредієнтами
часник, вода, свиняча рулька,
8 Лютий, 2015  18:28
Переглядів: 2427
Рейтинг: 162 / 499 ( Середньо )

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 35
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO