Сирник з пряниками

Інгредієнти:

Сир
сир 1,2 кг
цукор 3/4 скл.
яйця 4 шт.
пудинг 1 п(40г)
Бісквіт
яйця 5 шт.
цукор 1 скл.
олія 2 ст.л.
порошок до печива 2 ч.л.
мука 5 ст.л.
Додатково
пряники в шоколаді 400 г

Поспіашю поділитись з Вами новим рецептом сирника, який пекла на Паску. Дуже цікавий рецепт пляцка, але одночасно це простий сирник. Приготувати такий дуже легко. Мені він особливо приглянувся тим, що сиру тут не багато, як зазвичай потрібно для смачного сирника. Але пляцок, не зважаючи на це, виходить високий і смачний! В цьому сирнику  вдало поєднані сир, шоколадні пряники і пухкеньеий бісквіт. Спробуйте!

Як приготувати

Форма 25*35 см

Сир. Сир змолоти блендером чи на м”ясорубці, додати 3/4 скл. цукру, 4 яйця, 1 п. ванільного пдингу, збити все міксером (блендером чи в чаші комбайну). Викласти сирну масу на пергаментний папір. На сирну масу викласти пряники в шоколаді, як на фото.

Бісквіт. 5 білків збити в густу піну. По трохи додати цукор, збити. Додати жовтки, ще збити. Додати олію, 5 ст.л.з “чубком” муки, порошок до печива. Збити на низьких обертах міксера. Вилити тісто на пряники, рівномірно розподілити. Випікати при 180-190 град. бизько години, доки бісквіт підрум”яниться. Остудити у формі. Вийняти, полити шоколадною помадкою.

Смачного!

0/5 (0 Reviews)