Інгредієнти:
| Тісто | |
|---|---|
| маргарин | 1 п. |
| мука | 3 скл. |
| какао | 3 ст.л. |
| яйця | 5 шт. |
| сметана | 3 ст.л. |
| порошок до печива | 12 г |
| цукор | 1 скл. |
| Сир | |
| творог | 2 кг |
| цукор | 1,5 скл. |
| ваніль | 2 п. |
| крохмаль | 2 ст.л |
| яйця | 5 шт. |
| какао | 3 ст.л |
| гарячий шоколад в порошку | 2 п. |
Який же смачний шоколадний сирник! Пальчики оближеш! Спробувала його в гостях у коліжанки і була в захваті від цього домашнього сирника. Високий, м”якенький, вологий! Пляцок має гарний ніжно-коричневий колір, тому ця назва йому дуже пасує. Рецепт сирника простий, готується швидко. Я вже давно збираю рецепти сирників і можу сказати, що домашній сирник “Ірис” – один з найкращих.
Як приготувати
Тісто. 3 скл. муки та 1 п. м”якого маргарину посікти. Додати 1 п. порошку до печива, перемішати. Додати всі інші інгредієнти та замісити еластичне тісто. Залишити у холді на 1 годину.
Сир. Творог, цукор, ванільний цукор, яйця, крохмаль, какао, гарячий шоколад – все разом збиваємо блендером чи у чаші комбайну. Сиру потрібно багато, чим більше, тим краще))
Тісто викладаємо у форму, робимо “бортики”. Зверху викладаємо сир, розподіляємо та випікаємо в розігрітій до 200 град. духовці 1 год- 1год 10 хв. Остудити у формі, вийняти, охолодити. Зверху сирник полити розтопленим шоколадом . Смачного!





























Здравствуйте!! Я Берегиня Традицій
Я люблю їсти, подорожувати та ще трохи їсти! Я одружена з чоловіком своєї мрії і маю прекрасну дівчинку, посмішки якої можуть скрасити день будь-кого!