Сирник “Ірис”

Інгредієнти:

 Тісто
маргарин 1 п.
мука 3 скл.
какао 3 ст.л.
яйця 5 шт.
сметана 3 ст.л.
порошок до печива 12 г
цукор 1 скл.
Сир
творог 2 кг
цукор 1,5 скл.
ваніль 2 п.
крохмаль 2 ст.л
яйця 5 шт.
какао 3 ст.л
гарячий шоколад в порошку 2 п.

Який же смачний шоколадний сирник! Пальчики оближеш! Спробувала його в гостях у коліжанки і була в захваті від цього домашнього сирника. Високий, м”якенький, вологий! Пляцок має гарний ніжно-коричневий колір, тому ця назва йому дуже пасує. Рецепт сирника простий, готується швидко. Я вже давно збираю рецепти сирників і можу сказати, що домашній сирник “Ірис” – один з найкращих.

Як приготувати

Тісто. 3 скл. муки та 1 п. м”якого маргарину посікти. Додати 1 п. порошку до печива, перемішати. Додати всі інші інгредієнти та замісити еластичне тісто. Залишити у холді на 1 годину.

Сир. Творог, цукор, ванільний цукор, яйця, крохмаль, какао, гарячий шоколад – все разом збиваємо блендером чи у чаші комбайну. Сиру потрібно багато, чим більше, тим краще))

Тісто викладаємо у форму, робимо “бортики”. Зверху викладаємо сир, розподіляємо та випікаємо в розігрітій до 200 град. духовці 1 год- 1год 10 хв. Остудити у формі, вийняти, охолодити. Зверху сирник полити розтопленим шоколадом . Смачного!

0/5 (0 Reviews)