Сирник "Секрет Черниць"
Сирник Секрет Черниць
Інгредієнти:
Тісто 1
м'кий маргарин200 г
цукор-пудра1 скл.
жовтки8 шт.
мука150 г
розпушувач1 ч.л.
Тісто 2
маргарин200 г
цукор100 г
жовтки3 шт.
мука300 г
розпушувач1 ч.л.
какао2 ч.л.
 Заварний крем
вишневий пудинг1 п
молоко0,5 л
цукор5 ст.л.
масло250 г
 Сирна маса
творог1,2 кг
цукор300 г
маргарин100 г
ванільний пудинг2 п.
розпушувач1 ч.л.
білки12 шт

Пекла на Різдво новий пляцок - сирник з цікавою назвою "Секрет Черниць". Чесно кажучи, я не уявляю, чому він так називається))) Але, Ви вже мабуть помітили, що львівські пляцки часто мають дивні назви. Рецепт дізналась від своєї родички - весільної господині. Цьоо року вона мені дала багато нових рецептів пляцків, за що ВЕЛИКЕ спасибі Вам, пані Марія! Цей пляцок, можна сказати, ідеальний. Високий, гарний, багатий, тісто пухке, сир м'який, чудово нарізався, і дуже- дуже смачний! Для любителів смачних сирників - це справжня знахідка. Правда, треба трохи з ним "повозиитись". Але, повірте, воно того варте! Рекомендую і Вам спробувати цей новий пляцок "Секрети черниць"!

Як приготувати 

Тісто 1. 150 г м'якого маргарину збити з 1 скл. цукру-пудри. По одному додати 8 жовтків, збиваючи. Вкінці додати 150 г муки + 1ч.л. розпушувача. Тісто вийде рідкувате. Викласти у форму, застелену пергаментом. Пекти 350 хв. при температурі 190 град. Вийняти з форми. Остудити.

Тісто 2. Збити 200 г маргарину з 100 г цукру. По одному додати 3 яєчні жовтки, збиваючи. Додати 300 г муки + 1 ч.л. розпушувача. Змісити тісто. Розділити на дві частини. Одну поставити у холодильник на 30 хв. До іншої додати 2 ч.л. какао, добре вимісити. Поставити у морозилку на 30-40 хв.

Сирна маса. 1,2 кг сиру + 300 г цукру + 100 г мякого маргарину + 2 ванільних пудинги + 1ч.л. розпушувача, збити блендером (чи в комбайні, чи змолоти сир на м'ясорубці і тоді міксером). Потім збити 12 білків у піну, додати до сиру, обережно перемішавши.

Світле тісто 2 викласти у форму, застелену пергаментом. Поставити у духовку на 5 хв, темп. 190 град, щоб трохи пропеклося. Тоді викласти сирну масу. Зверху потерти на крупній терці темне тісто 2. Лекго перемішати з сирною масою, за допомогою виделки. Випікати при температурі 180 град 1 годину. Охолодити у формі.

Крем. Зварити 1 вишневий пудинг на 0,5 л молока + 5 ст.л. цукру, згідно рецепту на упаковці( також рецепт тут). 250 г м'якого масла збити з охолодженим пудингом.

Збираємо пляцок. Корж сиром - крем - корж з тіста 1. Зверху полити шоколадною помадкою( рецепт тут)

Смачного!

сирник
сирники рецепти
сирники рецепти
пляцки рецепти

Пошук за інгредієнтами
сир, творог, цукор, маргарин, яйця, мука, какао, пудинг,
12 Січень, 2015  20:49
Переглядів: 17178
Рейтинг: 125 / 496 ( Добре )

Схожі рецепти

Останні коментарі : 6

Автор: Svitlanova | 10 Квітня, 2017  21:13


Сирник смачний,дійсно!!!! 
Сторінка 2 із 2«««12

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Два плюс три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 21
Ботів: 2
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO