Сирник на сметані
сирник на сметані
Інгредієнти:
Тісто
мука 3 скл.
жовтки6 шт.
цукор1/2 скл.
порошок до печива2 ч.л.
маргарин1 п.
молоко4 ст.л.
ваніль1 п.




Маса зі сметани
білки6 шт.
пудинг3 п.
цукор1,5 скл.
сметана3 п.
по 400 г

У мене знову польский пляцок. Рецепт сирника  дуже оригінальний та цікавий. Як не дивно, але у цьому сирнику  зовсім немає сиру)))). Пляцок приготований на сметані. Хоча і на смак, і на вигляд дуже схожий на справжній сирник. Такий рецепт може стати в пригоді тоді, коли з сиром дефіцит. Цей домашній сирник можна приготувати навіть з магазинної сметани. Пляцок простий, дуже смачний, м"якенький і ніжний.

Як приготувати

Тісто. 3 скл. муки, 6 жовтків, ваніль, 1/2 скл. цукру, 2 ч.л. порошку до печива, 1 п. маргарини, 4 ст.л. молока.

Маргарин посікти з мукою+порошок до печива. Додати цукор, жовтки та молоко. Замісити тісто. Розділити його на дві рівні частини. Помістити у холодильник на 1 год. Одну частину тіста розкачати, викласти у форму, зробити "бортики".

Начинка. 3 п. пудинга - вишневий, ванільний та шоколадний, 6 білків, 3 п. сметани по 400г, 1,5 скл. цукру.

Білки збити в піну, додати цукор, збивати, поки піна не стане стійкою. Розділити на 3 частини. До одної частини всипати шоколадний пудинг, збити, щоб пудинг розчинився. Влити 1 п. сметани, збити до однорідності. Так само зробити із двома іншими частинами білків, тільки додавати вишневий та ванільний пудинги.

На тісто викладаємо спочатку рожеву масу, на неї обережно, ложкою, викладаємо ванільну масу. Далі, так само коричневу масу. Потім відщипуємо маленькі шматочки тіста, що залишилось і рівномірно покриваємо ними пляцок зверху. Можна просто потерти тісто.

Випікаємо сирник зі сметани при температурі 190-200 град 1 годину. Остудити у формі, вийняти, посипати цукровою пудрою.

Смачного!

сирники рецепти
нові пляцки

Пошук за інгредієнтами
1 Грудня, 2015  20:16
Переглядів: 8826
Рейтинг: 109 / 472 ( Добре )

Схожі рецепти

5 Березня, 2017
Пляцок "Метеорит"

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 31
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO