Шоколадний тарт без випічки
Шоколадний тарт рецепт
Інгредієнти:
пісочне печиво200 г
сметана1 скл.
цукор100 г
горіхи0,5 скл.
яйця2 шт.
шоколад70 г
молоко0,5 скл
желатин1 ст.л.
какао2 ст.л.

Тарт - це відкритий пісочний пиріг французької кухні. Може бути з найрізноманітнішими начинками. У мене сьогодні на десерт дуже смачний рецепт тарта. Крихкий, пісочний, шоколадний. З вершковою карамелью та горіхами. Солодкоїжкам такий тарт точно сподобається. Але і не залишить байдужими навіть тих, хто рівнодушний до солодощів. На смак нагадує шоколадний батончик типу "Снікерс". А корж для тарта - без випічки. Ось рецепт з фото!

 

Як приготувати тарт без випічки.

Дно форми застеляємо пергаментним папером. Викладаємо пісочне печиво щільно одне біля одного, як на фото. У мене печиво "До кави" з топленим молоком. Але можна взяти будь-яке інше пісочне печиво. 

Готуємо крамель на сметані. Для цього сметану змішуємо з цукром та маслом і варимо 15-20 хв на маленькому вогні, постійно помішуючи. Карамель повинна стати однорідною, злегка загущеною. Зняти з вогню. Трохи охолодити. Теплу карамель викласти у форму на печиво. Посипати смаженими грецькими горіхами. залишити застигати.

Тепер готуємо шоколадний мус. Сметану та шоколад розтопити на маленькому вогні, постійно помішуючи, до однорідності та гарячого стану. Але не дайте скипіти. Окремо вінчиком збити жовтки і 2 ст.л. цукру. Влити до шоколадної маси. Швидко перемішати вінчиком. 

Желатин розчинити у гарячому молоці, додати до шоколадної маси. Перемішати.

Білки збити в піну. Поступово додати цукор, збити. Додати какао, перемішати.

Збиті білки по ложці додати до суміші з шоколаду, жовтків та желатину, перемішуючи вінчиком. Поставити у холод, щоб трохи остудити. Коли маса почне гуснути, викласти  форму на карамель. Охолодити. Зверху посипати потертим печивом.

Шоколадний тарт без випічки готовий! Смачного!

тарт рецепт
тарт рецепт

2 Січень, 2015  19:24
Переглядів: 1377
Рейтинг: 102 / 444 ( Добре )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 27
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO