Шоколадний чізкейк з халвою
шоколадний чізкейк
Інгредієнти:
Шоколадний бісквіт
яйця 5 шт.
мука1 ст.л.
цукор5 ст.л.
олія0,5 скл.
какао2 ст.л.
порошок до печива1 ч.л.
Сирна маса
сир(творог)1 кг
цукор1 скл.
халва200 г
ванільний цукор1 п.
какао3 ст.л.
молоко0,5 скл.
йогурт250 г
желатин20 г
вода3/4 скл.
Шоколадна помадка
сметана0,5 скл.
цукор3 ст.л.
какао2 ст.л.

Цей домашній рецепт неодмінно сподобається любителям шоколадних десертів. Смачний шоколадний торт з домашнього сиру - ніжний, ароматний, прохолодний. Шоколадний бісквіт гармонійно поєднується з легким сирним шаром та шоколадною помадкою. Я рекомендую шоколадний чізкейк для святкового меню. Спробуйте та насолоджуйтесь цим ніжним шоколадним тортом.

Як приготувати

Шоколадний бісквіт. Білки збити в піну. Додати цукор, збивати, поки маса не стане густою Додати жовтки, збити. Додати 0,5 скл. олії, 2 ст.л. какао, 1 ст.л. муки+1 ч.л. порошку до печива. Все перемішати міксером. Викласти у форму, застелену пергаментом. Випікати 30-40 хв. при темп 190град. Вийняти з форми, остудити.

Сирна маса. У чашу блендера викласти м'який сир, покришену халву, цукор, ванільний цукор, какао, йогурт (сметану, кефір), влити 0,5 скл. молока. Все ретельно збити до однорідності. Окремо розчинити 20 г желатину у 3/4 скл. кип"ятку. Трохи остудити. Влити до сиру. Перемішати. Залишити у прохолодному місці на 10 хв, щоб маса трохи загусла і не розтікалася.

У форму з роз'єними бортиками покласти шоколадний бісквіт. На нього викласти напівзагуслу шоколадну сирну масу. Поставити у холодильник до повного застигання. Бортики зняти, залити чізкейк шоколадною помадкою. 

Шоколадна помадка. Змішати домашню сметану, цукор і какао. Варити на маленькому вогні, постійно помішуючи, 7-10 хв. Коли помадка трохи охолоне, змастити нею торт.

Пошук за інгредієнтами
молоко, сир, цукор, какао, йогурт,
10 Березня, 2015  17:35
Переглядів: 2499
Рейтинг: 118 / 467 ( Добре )

Схожі рецепти

21 Жовтня, 2016
Торт з сакурою

Останні коментарі : 2

Автор: Ольга | 12 Січень, 2017  11:55


А який розмір бляшки?
Автор: Olenka | 15 Січень, 2017  20:30

Дата реєстрації
30 Січень, 2015

25*35 см

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Скільки днів у році (невисокосному), цифрами?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 39
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO