Салат з кабачків з кетчупом

Інгредієнти:

кабачки 3 кг
оцет 100 г
цукор 150 г
олія 100 г
сіль 1 ст.л.
кетчуп “Лагідний” 1 п.
кетчуп “Чилі” 1 п.

Пропоную приготувати простий салат на зиму з кабачків. Основний інгредієнт у ньому – це кабачок, тому виходить дуже економно, як і інші рецепти салатів з кабачків. На смак цей салат мені нагадує відомий салат “Лечо”. Досить гострий, завдяки кетчупу “Чілі” та часнику. Зробити такий салат з кабачків просто, тому запасаємось, взимку все пригодиться!

Як приготувати

Кабачки почистити від шкіри та насіння, порізати кубиками. Додати сіль, олію, оцет, цукор, 1 п. кетчупу”Лагідний” та 1 п. кетчупу “Чилі”. Тушити все 30 хв. Тоді вичавити 1 головку часика, перемішати і тушити ще 10 хв. Викластиу банки по 0,5 л, накрити кришками та стерилізувати 20хв. Закрутити, закутати на 1 добу.

4.5/5 (2 Reviews)