Салат “Ялинкові ігаршки”

Інгредієнти:

печінка свиняча 0,5 кг
яйця 5 шт.
майонез 1 п.
часник 2-3 з.
кукурудза 0,5 б.
майонез 100 г
буряк 1 шт.
кріп 5 гіл.
морква 1 гіл.
оливки 5-6 шт.
кукурудза 5 гіл.
цибуля 2 шт.

До Новорічного столу кожна господиня неодмінно хоче приготувати особливий Новорічний салат. Він має бути не тільки смачний, але  гарний.  Ось і я пропоную оформити новорічий салат у вигляді ялинкових іграшок. Такий салат обов”язково прикрасить Ваш Новорічний стіл. Крім того, зробити його дуже просто з допомогою звичних та простих продуктів. Ось рецепт та покрокові фото.

 

 

Як прикрасити новорічний салат

Отже, для початку готуємо будь-який салат, який можна викласти гіркою. У мене простий салат з печінки. Свинячу печінку відварити до готовності у пісдсоленій воді. Остудити, потерти на грубій терці. Додати цибулю, посмажену на олії до золотистого. Додати відварені яйця, також потерті на грубому терку, заправити салат майонезом, додати кілька зубців часника. 

Оформлямо новорічний салат. Для цього на потрібне велике блюдо овальної форми, відварений буряк, морква та яйця. Кладемо кілька гілочок кропу. Викладаємо салат на блюдо, формуючи три кульки на невеликій відстані одна від одної. Добре притискаємо ложкою, щоб кульки були гладенькими. На одну з кульок викладаємо буряк, на другу білок яйця, на третю – моркву. На пачці з майонезом, в кутику, робимо невеликий отвір та малюємо візерунки на наших “ялинкових іграшках”. Також робимо орнамент з оливок, консервованої кукурудзи та зелені.

0/5 (0 Reviews)