Риба по-японськи
Риба по-японськи фото
Інгредієнти:
філе хека 800 г
мука для панірув
сіль  за смаком
перець за смаком
яйця 2 шт.
молоко 2 ст.л
олія для смаж.
цибуля 2 шт.
огірки маринов. 400 г
перець маринов. 400 г
морква відварена 2 шт

Риба по-японськи. Рецепт з фото

Першого разу я спробувала цю рибу в гостях близько 2 років тому. І одразу полюбила таку оригінальну страву. Мені подобається пряний смак риби в маринаді. Вона ідеально підходить для свят та сімейних урочистостей. Цей рецепт риби викликає відчуття захвату у всіх, хто скуштує цю смачну страву. Я особливо рекомендую її на Різдво та Новий Рік.

 

 

 

 

 

Як приготувати

Рибу посолити і поперчити. Порізати на шматки( я рекомендую такого розміру, щоб поміщалось на ложку). Панірувати у борошні, потім у яйці з молоком, потім у панірувальних сухарях і смажити на олії до золотистого кольору з обох сторін.

Рибу розділити на дві частини. Викласти 1 частину у глибоку посудину.

Цибулю порізати півкільцями, розділити на 2 частини. Одну частину подрібнити і викласти на рибу. Огірки порізати смужками і розділити на дві частини. Одну частину викласти на цибулю. Перець також нарізати «соломкою», ділимо на 2 ч., одну частину викласти на огірки. Так само і моркву – порізати, викласти на перець. Все повторити ще раз : риба-цибуля-огірок-перець-морква.

Маринад

2 неповні склянки води, 0,5 скл олії, 2 повних столових ложки томатної пасти, 2 повних столових ложки кетчупу, 4 столові ложки оцту,2,5 столових ложки цукру, 0,5 чайні ложки солі, 2 лаврових листа, 6-7 горошини перцю, 0,5 столові ложки гірчиці (за бажанням)

Всі інгредієнти для маринаду покласти в каструлю і довести до кипіння. Варити близько 10 хв . на невеликому вогні. Остудити. Рівномірно, по всій посудині, залити маринадом рибу та овочі. Накрити кришкою. Поставити у холодильник на кілька годин, бажано на ніч. Риба набухне і стане крихкою та соковитою.

22 Грудня, 2014  08:56
Переглядів: 1473
Рейтинг: 136 / 496 ( Добре )

Схожі рецепти

20 Грудня, 2014
Запечена тріска

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Скільки днів у році (невисокосному), цифрами?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 75
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO