Пряники для жінок
пряники для жінок
Інгредієнти:
Для прикрашання
харчовий барвник зелений
мастіка з маршмелоу фіолетова
крохмальна глазур
пряники

Пряники з бузком

Весна навіює нові ідеї для розпису прників. Сьогодні у мене пряник з ніжним бузком з мастіки. Такі смачні імбирні пряники-подарунки з ніжними весняними квітами сподобаються жінкам та дівчатам. Бузок виглядає, як живий. А зробити розписні пряники для жінок з квітками з мастіки досить просто. Ось рецепт з фото.

 

 

 

Як приготувати

Тісто для пряників у мене зі сметаною. Рецепт тут.

Глазур для пряників я зробила крохмальну. Рецепт тут.

Як розписувати пряники

Розкачати тісто 3-5 мм. Ножем вирізати прямокутник. У мене розмір прямогутника 7*13 см. Досить товстим шаром, з допомогою широкого пензлика, наносимо глазур на пряник. Для того,щоб глазур на прянику була гладенькою, без горбиків, робимо її трохи рідшою. Просто не досипаємо 1 ст.л. цукрової пудри. Рідка глазур добре розтікається і поверхня стає гладенькою та рівною. Тоді досипаємо до глазурі просіяну пудру, перемішуємо. Густою галзур'ю набагато легше робити взерунки. Додаємо кілька крапель зеленого барвника. В мене порошковий барвник, розведений водою. Набираємо глазур у кондитерський кульок. Та робимо листочки та гілки нашого бузка, як на фото. Залишаємо підсихати

Квітки на моєму прянику з мастіки з маршмелоу. До білої мастіки додала краплинку фіолетового гелевого барвника. Розкачала фіолетову мастіку, вирізала формочкою дрібні квіточки. Завкругленим кінчиком пензлика зробила листочки тоншими, притискаючи(розкачуючи) кожен по центру. Зробила заглибину в середині самої квітки. Прикріпляла квітки до пряника, наносивши краплю білкової глазурі на кожну квітку. Коли квітки готові і глазур на прянику підсохла, формуємо наш бузковий цвіт. Я раджу спочатку приміряти, де саме на прянику Ви будете чіпляти квітки, а вже потім прикріплювати їх на глазур. Робимо "рамочку". По краях білої глазурі просто поставити невеличкі крапочки білою глазур'ю. Можна також прикріпити сріблясті їстівні намистинки.

Смачного!

пряники фото
 розпис пряників

Пошук за інгредієнтами
7 Березня, 2015  23:47
Переглядів: 1117
Рейтинг: 109 / 456 ( Добре )

Схожі рецепти

30 Листопада, 2015
Пряникова хата фото

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Скільки днів у році (невисокосному), цифрами?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 65
Ботів: 4
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO