Пляцок з абрикосами і шоколадом

Інгредієнти:

яйця 3 шт.
цукор 1 скл.+ 4 ст.л.
маргарин 250 г
сметана 5 ст.л.
мука 4 скл.
розпушувач 12 г(1п)
манка 1 ст.л.
абрикоси 1 кг
білки 3 шт.

 

Багато господинь готують смачні пляцки та пироги з абрикосами. Насправді, випічка з абрикосами виходить дуже смачною, бо абрикоси- прекрасна для цього основа. Цього разу я приготувала пляцок з абрикосами і шоколадом. Вийшло дуже смачно та сочно. Пляцок великий, високий та гарний. Абрикоси чудово поєднались з шоколодам та пісочним коржем. Рецпт пляцка простий та швидкий – готуємо з любов’ю!))

Як приготувати

форма 25*35 см

Маргарин посікти з мукою+ порошок до печива. Додати цукор, яйця, сметану. Замісити тісто. Викласти у застлену пргаментом форму. На тісто посипати 2 ст. л. сухої манки.  Абрикоси помити, почистити в кісточок. Викласти половинками на тісто. Посипати цукром (4 ст.л.). Викласти подрібнений шоколад. Змастити пляцок 3 білками, збитими з 4 ст.л. цукру до піни. Випікати при тмпературі 180-190 град. 1 год – 1год. 15 хв. 

Остудити. Пляцок з абрикосами готвоий. Смачного!

0/5 (0 Reviews)