Пляцок "Слойка з яблуками"
пляцок з яблуками
Інгредієнти:
 Тісто
маргарин200 г
мука4 скл.
сметана1 скл.
яйця1 шт.
Крем
молоко1 л
цукор5 ст.л.
ванільний пудинг2 п.
масло300 г
Начинка
яблука1 кг
малинове желе1 уп.

Яблучний сезон в самому розпалі, тому, думаю, багатьом господиням стане в нагоді цей рецепт смачного пляцка з яблуками. Дуже він мені подобається! Слойоний пляцок з яблуками дійсно смачний - ніжний, не приторний, м"якенький, з кислинкою...Добре відчуваються яблука. Такий пляцок з яблук можна готувати навіть на святковий стіл, виглядає достойно. І виходить досить економно. Слойоне тісто приготувати дуже просто. Рецепт пляцка"Слойка з яблуками" від бабусі, з моїми сучасними змінами))) Якщо Вам набридли класичні пляцки з яблук на пісочному тісті, тоді цей рецепт пляцка саме для Вас!))

Як приготувати

Розмір форми 25*35см

Слойоне тісто. 200 г маргарину посікти з 4 скл. муки, додати 1 скл. сметани, 1 яйце та замісити густе еластичне тісто. Поділити його на 6 рівних частин та сховати у холодильник на 1 год. 

Яблука почистити, порізати тоненькими невеликими скибками. 

1 ч. тіста тоненько розкачуємо та викладаємо у форму. Посипаємо 1/3 п. сухої малинової галяретки(желе). Викладаємо 1/3 яблук. Якщо яблука дуже кислі, можна додатково ще посиипати цукром зверху по яблуках. Розкачуємо ще одну частину тіста та накриваємо ним нижню. Заліплюємо по краях, наколюємо виделкою,щоб тісто не піддувалось. Випікаємо при температурі 200 град 30-40хв, поки тісто не підрум"яниться. Не пересушити!

Так само повторюємо ще два рази, в результаті отримаємо 3 коржі з яблуками.

Заварний крем. Можемо готувати будь-який заварний крем на молоці. Я готую свій улюблений  заварний крем на пудингу. Для цього від 1 л  молока відлити 1 склянку. До решти молока додати 5 ст.л.цукру, поставити, щоб скипіло. До 1 скл. молока додати 2 ванільних пудинги, добре перемішати. Коли молоко скипить, тонкою цівкою влити у нього розчинений пудинг, помішувати, доки маса не загусне(1-2хв). Зняти з вогню, остудити, збити з 300 г м"якого масла. Перекладаємо пляцок кремом, зверху та збоку також змащуємо. Даємо пропитатись в холодильнику 12 год.

Смачного !!!

пляцок слойка з яблуками
пляцок з яблуками рецепт

Пошук за інгредієнтами
29 Серпня, 2016  13:45
Переглядів: 15165
Рейтинг: 89 / 410 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 57
Ботів: 2
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO