Пляцок "Нічний Шедевр"
пляцок нічний шедевр
Інгредієнти:
Пісочне тісто
борошно430 г
розпушувач1 ч.л.
маргарин125 г
цукор125 г
яйця2 шт.
сметана100 мл
Сирна маса
сир800 г
какао30 г
яйця3 шт
манка30 г
масло50 г
шоколад50 г
цукор130 г
ванільн. цукор16 г
Начинка
яблука1 кг
малинове желе1 уп.

 

Хочу поділитись рецептом особливого, ефектного та цікавого пляцка. У ньому гармонійно поєднані ніжний сирник, бісквіт з какао та шоколадний заварний крем. Все це чудово доповнює м"якеньке бісквітне печиво з желе, яке вносить смачну кислинку у даний рецепт пляцка. В розрізі виглядає гарно і святково! Але також це і дуже смачний пляцок!Перегляньте відео - пляцок зовсім не складний. Спробуйте!

Як приготувати

Форма 25*35 см, вага - 3800 г, висота - 8-9 см

Пісочне тісто.  125 г марагарину, 430 г борошна, 1 ч.л. розпушувача,  2 яйця, 125 г цукру, 100 мл сметани

Борошно+розпушувач та маргарин посікти до утворення крихти. Додати яйця, цукор, сметану і замісити густе тісто. Розділити його на 1/3 ч та 2/3 ч. Меншу частину покласти в морозилку на 1 год. Більшу - в холодильник на 1 годину.

Сирна маса. Сир збити блендером чи пропустити через м"ясорубку. Додати цукор, яйця, манку та все перемішати до однорідності. Додати какао. Окремо розтопити шоколад з маслом та влити до сиру. Все добре перемішати. 

Тісто з холодильника розкачуємо, викладаємо у форму та робимо бортики. Викладаємо сирну масу. Зверху натираємо тісто з морозилки. Випікаємо при температурі 190 град 40-50 хв.

Бісквіт з какао. Білки збити в піну. Додати жовтки та цукор і збивати, доки цукор не розчиниться. Потім додати боошно, розпушувач та какао. Замісити тісто. Викласти у застелену форму та випікати 25-30 хв при 180град.

Крем. До 300 мл молока додати цукор та поставити, щоб закипіло. Окремо, у 200 мл молока розчинити ванільний пудинг та какао, щоб не було грудочок. У кипляче молоко влити молоко з пудингом. Варити, помішуючи до загустіння. Накрити кришкою, остудити до кімнатної температури.

М"яке масло збити, по ложці додаючи пудинг. 

Збираємо пляцок: корж з сиром - 2/3 ч. крему - печиво "Колобок - 1/3 ч.крему - бісквіт з какао

Зверху полити пляцок шоколадною помадкою та прикрасити за бажанням

пляцки рецепти
сирник рецепт
львівські пляцки

Пошук за інгредієнтами
1 Травня, 2019  18:42
Переглядів: 5249
Рейтинг: 129 / 641 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 39
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO