Пляцок ( торт) «Мурашник»
пляцок ( торт) "Мурашник"
Інгредієнти:

маргарин

250 г

яйця

2 шт

цукор

0,5 скл

мука

4 скл

молоко

4 ст.л.

сода

½ ч.л

масло

400 г

мак

1 скл

арахіс смаж.

1 скл

варена згущенка

500 г

сира згущенка

250 г

Пляцок «Мурашник». Покроковий рецепт з фото.

Цей простий пляцок дійсно відповідає своїй назві. Бо в розрізі він дуже нагадує справжній мурашник. Одна моя знайома каже, що це пляцок для лінивих)) Можливо, в цьому є правда, адже це насправді простий рецепт. Але, незважаючи на це, пляцок «Мурашник» дуже смачний. Це улюблений десерт багатьох моїх рідних. В ньому є найсмачніші інгредієнти - згущенка, смажений арахіс і мак. Чудове поєднання з пісочним тістом! Готую я його дуже давно Це один з перших пляцків в моїй кулінарній книзі.. Люблю його за швидкість і простоту приготування, за те, що цьому пляцку можна легко надати практично будь-яку форму. Тому він добре підходть під мастіку.

 Насправді, існує кілька різних рецептів «Мурашника». У мене сьогодні смачний рецепт, удосконалений з досвідом. Спробуйте і Ви!

Як приготувати

М’який маргарин посікти з мукою, додати яйця, цукор, соду погаш. оцтом, молоко. Замісити туге еластичне тісто. Деко застелити пергаментом, змастити жиром. Відщипувати невеликі шматочки тіста і викладати у форму, не притискаючи, в довільному порядку, як на фото. Випікати у духовці приблизно 40 хв при темп. 190 град ( тісто має добре підрум’янитись). Остудити, покришити руками на невеликі шматочки, але й не надто дрібні ( як на фото). Додати сухий не мелений мак, смажений арахіс, сиру згущенку. Окремо збити м’яке масло з вареною згущенкою. Додати до покришеного коржа. Все ретельно перемішати. Викласти у форму, втрамбувати пляцок  руками. Охолодити.

Смачного!

пісочне тісто
пісочне тісто
пляцок мурашник рецепт
пляцок мурашник фото
крем із згущеного молока
пляцок мурашник рецепт
пляцок мурашник

3 Грудня, 2014  08:02
Переглядів: 10769
Рейтинг: 119 / 474 ( Добре )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 74
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO