Пляцок "Медовик з яблуками"
медовик з яблуками
Інгредієнти:
 Тісто
яйця6 шт.
цукор1 скл.
мед1 скл.
сода2 ч.л.
оцет1 ст.л.
борошно2,5 скл.
Начинка
яблука2 кг
цукор1 скл.
вишневе желе2 п.
масло50 г
Крем
сметана900 г
цукор1 скл.
загущувач3 п.
Для прикрашання
шоколад100 г

Осінь - чудовий сезон для випічки з яблуками. Адже саме восени яблук є достатньо і всі господині планують приготувати з них щось смачненьке. Тому пропоную спекти прекрасний пляцок з яблук. Запашні, м"які, пухкі та високі медові коржі, яблучна начинка та сметанний крем...Все це гармонійно поєдналось. І вийшов дуже смачний та гарний пляцок! Крім того, зовсім не складний у приготуванні. Спробуйте і насолоджуйтесь! Всім смачних медово-осінніх рецептів пляцків!

Як приготувати

Форма 25*35 см

Медове тісто. Яйця збити з цукром в  пишну масу. Додати рідкий мед. Якщо у Вас мед твердий, то розтопіть його в мікрохвильовці чи на водяній бані. Збити все міксером. Додати соду, погашену оцтом, перемішати. Додати борошно, та замісити тісто. Викласти у форму, застелену пергаментом. Випікати при температурі 190 град 40-50 хв. Готовий корж остудити, розрізати на 3 рівні частини. Можна спекти 3 коржі окремо. Тоді час випікання буде меншим.

Яблучна начинка. Яблука почистити, потерти на грубій терці. Викласти на сковороду, додати цукор та масло. Тушкувати  близько 20 хв, доки яблука не розваряться. До гарячих яблук додати 2 п. вишневого желе. Ретельно пермішати. Остудити до кімнатноьї температури.

Сметанний крем. Сметану збити з цукром. Додати загущувач, збити.

Збираємо пляцок. Медовий корж - 1/2 яблучної начиники - 1/3 сметанного крему - медовий корж - 1/2 яблучної начиники - 1/3 сметанного крему - медовий корж  - решта сметанного крему - тертий шоколад.

Залишити пляцок в холодильнику на 6-12 год, щоб пропитався.

Смачного!

медівник рецепт
пляцок з яблук
медовик рецепт

Пошук за інгредієнтами
21 Вересня, 2018  19:21
Переглядів: 2726
Рейтинг: 118 / 581 ( Відмінно )

Схожі рецепти

16 Листопада, 2018
Варшавський яблучник

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 10
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO