Пляцок "Кора Дуба"
пляцок кора дуба
Інгредієнти:
Горіховий корж
білки8 шт.
цукор200 г
ванільний цукор12 г
горіхи200 г 
кокосова стружка200 г
родзинки50 г
борошно35 г 
рзпушувач10 г
Бісквіт на жовтках
яйця2 шт.
жовтки8 шт.
борошно200 г
цукор130 г
розпушувач10 г
шоколад400 г
Крем
персики1 б. (820 г)
вода0,5 л
ванільниий пудтнг2 шт.
цукор40 г
масло400 г
Желе
персикове желе2 п.
вода250 мл

Пляцок "Кора Дуба"  - це один з найкращих рецептів Західної України! Фото та відео пляцка говорять самі за себе. Дуже оригінальний та яскравий в розрізі. В нашому регіоні такий шикарний пляцок готують для фуршету на весілля чи ювілей. Він виглядає на святковому столі неперевершено!  І повірте, що це не менш смачно! По-справжньому горіхові коржі, насичено-персиковий крем, ніжний бісквіт на жовтках з ноткою шоколаду та персикове желе...Фантастично смачно! Спробуйте - і переконайтесь! Чекаю на Ваші враження в коментарях до рецепту.

Як приготувати

Форма 25*25 см, вага - 3.400 кг, висота - 9 см

Горіховий корж. 8 білків збити (жовтки залишити для бісквіту). Додати цукор та ванільний укор, збивати, доки цукор не розчиниться. Додати борошно, розпушувач, горіхи, кокосову стружку, родзинки та обережно все перемішати. Викласти у застелену форму та випікати 50 хв при температурі 180 град. Остудити, розрізати на 2 частини.

Бісквіт на жовтках. 2 білки збити в піну. Додати цукор, збивати до розчинення цукру. По одному додавати 10 жовтків. Збивати, щоб утворилась пишна та густа маса. Додати борошно та розпушувач і замісити тісто. Викласти у застелену форму, випікати при температурі 180 град 40 хв. Остудити, розрізати на 2 частини. Змастити розтопленим шоколадом +  молоко з кожної сторони. Я для цього використала по 100 г шоколаду + 20 мл молока на одну сторну. Залишити в прохолодному місці, щоб шоколад застиг.

Крем. Зварити персиковий пудинг. Для цього персики відцідити від соку. У мене вийшло чуть більше, ніж 250 мл соку. Додати ще 250 мл води, 40 г цукру та закип"ятити це все. Окремо розчинити 2 п. ванільного пудингу у 250 мл води. Влити пудинг до киплячого персикового сиропу  та варити, помішуючи, до загустіння ще кілька хвилин. Зняти з вогню, остудити. Збити 400 г м"якого масла, по ложці додаючи пудинг.

Желе. 2 п. персикового желе розчинити у 250 мл кип"ятку. Остудити до гелеподібної консистенції.

Збираємо пляцок. Горіховий корж - 1/4 ч. крему - бісквіт з шоколадом - 1/4 ч. крему - персики - 1/4 ч. крему - бісквіт з шоколадом - 1/4 ч. крему - горіховий корж, зрізаною частиною вверх - персикове желе.

Смачного!

галицькі пляцки
пляцки рецепти
торт кора дуба

Пошук за інгредієнтами
25 Лютий, 2019  20:21
Переглядів: 1233
Рейтинг: 41 / 204 ( Відмінно )

Схожі рецепти

28 Січень, 2019
Литий Спартак

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 34
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO