Пляцок "Бандерівський"
пляцок бандерівський
Інгредієнти:
 Тісто
борошно600 г
маргарин250 г
жовтки6 шт.
цукор200 г
сметана100 мл
розпушувач10 г
Сирна начинка
сир 500 г
цукор50 г
яйця2 шт.
манка15 г
крохмаль20 г
курага50 г
цукор200 г
 Макова начинка
мак150 г
білки2 шт
цукор50 г
масло50 г
 Кокосова начинка
білки4 шт.
цукор100 г
кокосова стружка100 г
 Горіхова начинка
грецькі горіхи200 г
масло50 г
мед50 г
цукор40 г
розпушувач10 г
Крем
сік з вишень250 мл
вода500 мл
пудинг вишневий2 п(по 40 г)
масло400 г
вишні у власному соку200 г

Пляцок "Бандерівський" - це сама розкіш! Здається, у ньому одному зібрані всі найкарщі рецепти галицьких пляцків! Це і сирник, і маківник, і горіховець, і бізе...та доповнено смачним насичено-вишневим кремом та вишнями. Це неперевершено смачно та гарно! Звичайно, з цим пляцком треба трохи повозитись і список інгредієнтів не маленький. Але, повірте, воно того варте! Це дуже смачний пляцок, високий та яскравий! Якщо хочете здивувати гостей і спекти пляцок на святковий стіл - тоді пляцок "Бандерівський" саме те, що треба!

Як приготувати

Тісто. Борошно + порошок до печива перетирти з маргарином. Окремо жовтки збити з цукром.Додати до крихти з маргарину і борошна. Додати 100 мл сметани. Замісити густе тісто. Поділити його на 8 рівних частин. 4 ч. покласти в холодильник, 4 - в морозилку (щоб було їх потім легко натирати на терці).

Сирна начинка. Домашній сир змолоти блендером. Додати крохмаль, манку, ванільний цукор, курагу, яйця та все ретельно премішати. 

У форму викласти 1 ч. тіста з холодильника, на неї викласти сирну масу. Затерти 1 ч. тіста з морозилки. Випікати 30-40 хв при температурі 180 град.

Макова начинка. Мак запарити, остудити. Додати розтоплене масло, 2 білки, збитих з 50 г цукру, 10 г розпушувача та все перемішати. Викласти на тісто з холодильника, затерти тістом з морозилки. Випікати 30-40 хв при температурі 180 град.

Горіхова начинка. Горіхи порізати. Додати масло, мед, цукор та розтопити все на сковороді, щоб всі компоненти з"єднались. Це приблизно 2-3 хв. Так само викласти карамелізовані горіхи на тісто з холодильника, затерти тістом з морозилки. Випікати 30-40 хв при температурі 180 град.

Кокосова начинка. 4 білки збити з 100 г цукру в густу піну до "стійких піків". Додати 100 г кокосової стружки, перемішати лопаткою. І  викласти кокосову начинку на тісто з холодильника, затерти тістом з морозилки. Випікати 30-40 хв при температурі 180 град.

Крем. 1 скл. соку від вишень та 1 скл. води закип"ятити. Окремо розчинити 2 п. ( по 40 г) вишневого пудинга в 250 мл води. Влити пудинг в киплячий сік, варити помішуючи, до загустіння 3-5 хв. Накрити кришкою, остудити. М"яке масло збивати, по ложці додаючи пудинг.

Збираємо пляцок. Корж з сиром - 1/3 крему - 1/2 вишень - корж з маком - 1/3 крему - корж з горіхами - 1/3 крему - 1/2 вишень - кокосовий корж. Дати настоятись пляцку 12 год.

Смачного! Слава Україні!

пляцки рецепти
пляцки відео
пляцки фото
галицькі пляцки
нові пляцки рецепти

Пошук за інгредієнтами
3 Березня, 2019  11:27
Переглядів: 6377
Рейтинг: 110 / 541 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 32
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO