Плавлений сир з горіхами

Інгредієнти:

сир  700 г
масло 150 г
яйця 3 шт.
крохмаль 1 ч.л.
сіль 0,5 ч.л.
сода 1/4 ч.л.
горіхи грецькі 0,5 скл.

Смачний домашній плавлений сир. Натуральний, вершковий, ароматний! Ідеально підходить до сніданку як дорослим, так і дітям. Він має м’яку приємну консистенцію. Такий домашній сир – чудовий для бутербродів, або як начинка для млинців. Я вирішила додати в цей рецепт сиру горіхи, вийшло незвично та дуже смачно. Ще люблю готувати плавлений сир з грибами. Але Ви можете додати в якості наповнювача і зелень, і спеції, і болгарський перець чи, наприклад,  шматочки бекону. Приготування сиру дуже швидке та не займе багато часу. Також, це економний рецепт, але домашній бутербродний сир за смаковими якостями нічим не поступається магазинному. А навпаки – натуральний та корисний.

Як приготувати

Сир, яйця, м’яке масло, крохмаль та сіль збити блендером до однорідності. В антипригарній каструлі варити все на маленькому вогні, постійно помішуючи. Коли маса почне закипати всипати щіпку соди, швидко перемішати. Маса почне пінитись. Зняти з вогню. Трохи остудити, додати наповнювач. В моєму випадку – це смажені грецькі горіхи. Можна обійтись і без наповнювача, також дуже смачно. Перемішати. Викласти у посуду з кришкою. Поставити у холодильник для повного охолодження. 

Смачного!

0/5 (0 Reviews)