печиво через м’ясорубку

Інгредієнти:

мука

0,5 кг

вершкове масло

200 г

яєчні жовтки

2 шт

яйце

1 шт.

цукор

100 г

сіль

щіпка

порошок до печива

1 ч.л.

Домашнє печиво через м’ясорубку рецепт з фото
 
Це улюблене печиво мого дитинства. Моя бабуся колись готувала його для мене. Я  й досі пам’ятаю, як вона запихала тісто у м’ясорубку і крутила, а я «ловила» готові тістечка. Я їх ще називала хробачками)) Цей рецепт насправді традиційний. В бабусі печиво через м’ясорубку виходило неймовірне – запашне, крихке, смачне! В ті часи, для мене не було нічого смачнішого, ніж бабусина домашня випічка. Тепер таке печиво я готую своїм дітям. І вони ласують ним, як я, колись у дитинстві…

 

Як приготувати

Втерти масло з цукром. Додати яєчні жовтки і яйце. Змішати на низькій швидкості міксера. Просіяти муку, додати сіль і розпушувач. Поступово додати у масляну сіміш і замісити густе тісто. Обгорнути харчовою плівкою, поставити у холод. на мін. 30 хв.
У м’ясорубку покласти спеціальну насадку для печива. Зробити тістечка. Викласти на застелене пергаментом деко.  Випікати близько 20 хвилин при температурі 200 градусів
Смачного! 

0/5 (0 Reviews)