Паска за ніч
паска за ніч
Інгредієнти:
молоко250 мл
дріжджі100 г
борошно850 г
цукор200 г
ванільний цукор2 п.(30г)
масло300 г
яйця4 шт.
сіль1/2 ч.л.
сухофрукти200 г
лимонна цедра1 ст.л.
Глазур
згущене молоко100 г
білий шоколад50 г
сухе молоко70 г
лим. сік1 ч.л.

Скільки вже печу, не перестаю дивуватись різноманітності рецептів паски, яких зараз в інтернеті безліч. Так і цей рецепт швидкої паски за ніч мене насправді здивував та потішив. Тісто для паски дозрівало в холодильнику цілу ніч та трохи більше! Ніякої опари та вистоювання тіста в теплі не було. Я просто все з"єднала та замісила. Наступного дня вийняла з холодильника, розклала по формах і спекла. Відверто кажучи, думала, що з цього навряд чи вийде щось добре))) Бо до випікання паски завжди підходжу дуже серйозно)) Ніколи не вірила рецептам паски для лінивих. Але в якості експеримента вирішила все ж таки спробувати. І от моє здивування: паска чудово підросла, була волога, пухка, м"якенька та дуже смачна! Такий рецепт паски без замісу ідуже зручнийе для тих, хто не має часу(чи не хоче, не любить) довго возитись з дріжджовим тістом. Також ця паска за ніч є ідеальним рецептом паски для початківців і тих господинь, які печуть її вперше. Також пропоную швидкий рецепт глазурі на згущеному молоці, яку не потрібно ні збивати, ні заварювати. Просто з"єднати всі інгредієнти. Словом, дивіться відео, експериментуйте та не відмовляйте собі і рідним у смачній домашній пасці!

Як приготувати

Порція на 4 паски, загальною вагою 1800 г

У тепле молоко додати дріжджі, цукор, сіль. Перемішати, щоб цукор розчинився. Додати тепле розтоплене масло, яйця кімнатної температури та ретельно все перемішати. Додати просіяне борошно та замісити тісто. Довго місити не потрібно, тільки щоб всі інгредієнти з"єднались. Щільно прикрити харчовою плівкою та поставити в холодильник мінімум на 12 год, а краще на добу. Також це тісто може "чекати" в холодильнику і 2 доби.

Виймаємо з холодильника, тісто збільшилось в об"ємі вдвічі. Змащуємо руки олією ти перемішуємо тісто.  Воно нагадує пластилін)))) тверде та холодне. Не лякайтесь, так і повинно бути. За бажанням додаємо сухофрукти та лимонну цедру, перемішуємо. Набираємо тісто у форми, заповнюючи їх на 1/3. Тепер залишаємо тісто в теплому місці, доки воно не збільшиться в об"ємі приблизно у 3 рази! Час залежить від того, наскільки у Вас тепло. Я скористалась для цього висушувачем і мої паски підросли вже за 30 хв. При кмнатній температурі це може зайняти і до 2 год. Маємо рощуміти, що тісто холодне, і потрібно, щоб воно нагрілось та дріжджі "запрацювали". Також небхідно прикрити форми зверху, аби тісто не підсихало.

Випікаємо при температурі 180 град, приблизно 1 год, залежно від розміру форми. Бажано прикрити паски зверху фольгою, щоб не підгоріли.

Обережно виймаємо з форми, бо паски дуже м"якенькі. Охолоджуємо на лляному рушнику, поклавши пасочки "на бік".

ГЛАЗУР НА ЗГУЩЕНЦІ. Згущене молоко підігріти в мікрохвильовці, щоб було ледь-тепле(30-40град). Білий шоколад розтопити. Додати шоколад до згущенки, перемішати. Додати сухе молоко та сік лимона, добре вимішати, щоб не було грудочок. Якщо глазур почне застигати, можна підігріти її в мікрохвильовці. Теплу глазур наносимо на верх паски. Прикрашаємо за бажанням.

паска рецепт українська
паска з холодильника
паска рецепт
глазур на згущеному молоці
паска рецепт відео

Пошук за інгредієнтами
8 Квітня, 2019  23:29
Переглядів: 1228
Рейтинг: 129 / 639 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 35
Ботів: 8
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO