Пампушки з глазур'ю
Пампушки з глазур'ю
Інгредієнти:
Тісто
молоко0,5 л
дріжджі50 г
цукор0,5 скл.
ванільний цукор1 п.
сіль1/4 ч.л.
олія2 ст.л.
масло2 ст.л.
яйця2 шт.
борошно1 кг
Глазур
шоколад білий200 г
молоко4 ст.л.
маршмеллоу100 г
харчовий барвник
Глазур
кондитерська посипка
олія для смаження1 л


Напередодні Різдва пропоную українським господиням рецепт пончиків в глазурі із маршмелоу. Насправді дуже круто виходить! І я, і особливо мої діти,  в захваті від цих смачних та яскравих пампушок! Надзвичайно смачно! Рецепт цей прийшов до нас з Америки. Там ці кольорові пампухи називають "донатс"  і різноманітно їх декорують. Варіантів глазурі для пончиків є дуже багато. Але, як на мене, саме глазур з маршмеллоу та білого шоколаду є простою в приготуванні, добре "лягає" на смажене дріжджове тісто, не тріскає, не відпадає, не прилипає та не стікає. Крім цього, пампушки з глазурью з маршмелоу виглядають надзвичайно! Ця помадка для пампухів виходить дзеркальна, добре фарбується простими харчовими барвниками. В поєднанні з білим шоколадом, чудово доповнює пухкі та хрусткі донатси. Рекомедую всім спробувати цю смачну та гарну випічку! Я обов"язково приготую пампушки з глазур'ю на Різдвяний стіл. Думаю, що американські донатси чудово пасуватимуть до моїх українських традиційних пампухів та пляцків)))))))

Як приготувати

Тісто. До ледь-теплого молока додати сіль та цукор, перемішати. Розчинити у молоці дріжджі. Додати 2,5 скл. борошна та ретельно перемішати все вінчиком до однорідності. Утворюється тісто, консистенцією, як густа сметана. Залишити його в теплому місці на 30 хв, щоб дріжджі почали бродити і на тісті утворились бульбашки. 

Додаємо розтоплене масло, олію, ванільний цукор, яйця, ще 2,5 скл.та замішуємо тісто. Місити потрібно 10-15 хв, щоб тісто стало однією грудкою та відлипало від рук. Заллишаємо його підійматись ще на 1 год. 

Тепер розкачуємо шар тіста, товщиною приблизно 1 см. Вирізаємо пампушки діаметром 10-12 см та серединки 2-3 см. Залишаємо ще на 20-30 хв, щоб пампушки підросли. 

Обсмажуємо в олії з обох сторін. Олія не повинна бути занадто гарячою, готуємо пампушки на помірному вогні. Виймаємо на паперовий рушник чи серветку, щоб забрати зайвий жир.

Глазур з маршмеллоу. Білий шоколад подрібнити на шмаочки та ледь розтопити в мікрохвильовці. Додати молоко та знову підігріти в мікрохвильовці, щоб шоколад розтопився. Тоді додати маршмелоу та підігрівати 15-20 секунд в мікрохвильовці. Вийняти та перемішати. Так повторювати, доки зефір не розтане та не утвориться однорідна маса. Додаємо харчові барвники, перемішуємо. 

Вмокаємо пампушки в глазур. Робимо це швидко, бо глазур швидко застигає. Якщо потрібно, то підігріти глазур можна в мікрохвильовці, додавши 1 ст.л. молока. 

За бажанням посипаємо пончики цукровою кондитерською посипкою, тертим шоколадом, кокосовою стружкою, горішками та ін. Глазур на пончиках застигає за кілька хвилин та не прилипає.

Смачного!

пончики в глазурі з маршмеллоу
пончики донатс
пампушки рецепт
глазур для пончиків

Пошук за інгредієнтами
11 Грудня, 2018  22:20
Переглядів: 1022
Рейтинг: 129 / 638 ( Відмінно )

Схожі рецепти

27 Березня, 2019
Кукурудзяний хліб

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 42
Ботів: 6
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO