Новорічний апельсиновий торт
апельсиновий торт
Інгредієнти:

Амонієві коржі:

молоко - 100 мл

амоній - 1 ч.л.

масло - 50 г

борошно - 500 г

яйце - 1 шт.

цукор - 100 г

ванільний цукор - 16 г         

  Апельсиновий шар

цедра апельсинова -  з 1 шт

сік з 1 апельсина - 100 мл

вода - 150 мл

цукор - 70 г

крохмаль - 20 г

лим. к-та - щіпка

куркума - 0,5 ч.л.

паприка - 0,5 ч.л.

 КРЕМ:

сметана - 600 г

Цукор -150 г

сиркова маса - 250 г

загущувач - 12 г

Цей апельсиновий торт - смак Нового Року!!!🎄🎄🎄 Він яскравий, ароматний, гарний! Апельсиновий смак тут насичений і чудово відчувається! Крім того, торт з апельсинами чудово просочується, має легку консистенцію, м'якенький та ніжний!!! Процес приготування не складний, всі складники прості та доступні. Рецепт торт створила методом експериментів. Хотіла, щоб це було гарно та мегаапельсиново! Саме амонієві коржі сюди підійшли ідеально. По-перше, тому що після випікання вони гладкі та тверді і легко нанести маленьку кількість апельсинової маси. А після просочування коржі стають м'якими та ніжними, набирають апельсинового аромату. Результатом задоволена, що буває не так часто. Рекомендую спробувати!!!!🧨🎇🧨 P.S. Одразу хочу сказати, що харчовий амоній тут нічим не замінити. І запаху амонія в торті ЗОВСІМ не відчутно. Хто випікав ці коржі - знає!

Як приготувати

Форма д. 22 см

Амонієві коржі. Амоній розчинити у молоці.Додати яйце, розтоплене масло, цукор, ванільний цукор. Все перемішуємо.По трохи додаємо борошно та замішуємо густе тісто.Поділити на 6 частин.Розкачувати 5 мм. Проколоти виделкою. Випікати при 180 град. приблизно 7 хв.

Апельсиновий шар. В 1 апельсина знімаємо цедру та вичавлюємо сік. До соку додаємо води стільки, щоб разои утворилось 250 мл рідини.Ставимо на вогонь і додаємо цукор, цедру, крохмаль та перемішуємо. Для кольору додати чуть куркуми та паприки, лим. кислоту. Варимо до загустіння. Накриваємо харчовою плівкою впритул та охолоджуємо.

Крем. Сметана + цукор + загущувач збиваємо до пишної маси. Додаю сиркову масу та збиваю все до однорідності.

Як збирати торт - дивіться у відео на моєму каналі в Ютуб "Лілія Цвіт"

новорічний торт
торт з апельсинами
апельсиновий торт рецепт
торт на новий рік

Пошук за інгредієнтами
7 Грудня, 2019  08:55
Переглядів: 1866
Рейтинг: 98 / 488 ( Відмінно )

Схожі рецепти

31 Серпня, 2019
Торт "Яблуко Єви"

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 14
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO