Новий салат з печінки з оливками

Інгредієнти:

печінка 200 г
морква 2-3 шт.
помідор 2 шт.
яйця 4 шт.
оливки 100 г
майонез 1 п.

Перед святом Пасхи багато із господинь шукають нові рецепти салатів на святковий стіл. Щоб і смачно, і гарно, і швидко. Якщо і Вам потрібні такі салати-новинки, тоді цей рецепт салату саме те, що треба. Смачний, простий і оригінальний. Спробуйте!

 

 

 

 

 

 

 

 

Як приготувати

Курячу печінку запанірувати в муці та посмажити на олії до готовності. Перемолоти блендером чи на м”ясорубці(я це зробила ще звечора напередодні). Посолити, заправити майонезом, щоб утворилася легка маса, але не розтікалася. Викладаємо печінку у глибоку тарілку. Наступний шар – відварена морква, крупно потерта – майонез. Далі  – помідор, порізаний тоненькими четвертинками, як на фото. Солимо-перчимо. Викладаємо дрібно потерті яйця – майонез. Зверху викладаємо зелені оливки без кісточок, розрізані вздовж пополам. Святковий салат готовий. Всі до столу!))

0/5 (0 Reviews)