Новий пляцок «Вишневий цвіт»
Новий пляцок «Вишневий цвіт»
Інгредієнти:
Білий бісквіт
яйця8 шт
цукор7 ст.л.
ванільний цукор1 ст.л
мука8 ст.л
порошок до печива1 ст.л.
Коричневий корж
мука1 скл
цукор3/4 скл
какао3 ст.л.
сода1 ч.л.
молоко1/2 скл.
олія1/4 скл
яйця1 шт
порошок до печива1 ч.л.
кипяток1/2 скл
Желе
вишневе желе1 п.
вода200 г
Пудинговий крем
вишневий пудинг1 п.
вишневий сироп1 скл
вода1 скл
масло300 г

Новий пляцок «Вишневий цвіт». Рецепт з фото

Цей новий пляцок робила чоловікові на День Народження. Він м’який та ніжний, має насичений вишневий смак. Пляцок «Вишневий цвіт» виглядає дуже ефектно, завдяки рожевому крему та вишневому желе. І надзвичайно смачний, з вишнями! Пухкий бісквіт, желе, пудинговий крем на вишневому соку. Дуже ароматно та яскраво!Спробуйте і Ви цей смачний рецепт пляцка!

Як приготувати

Білий бісквіт. Білки збити до піни, додати цукор, збити до густоти. Додати жовтки, збити. Додати муку і порошок до печива. Збити на низьких обертах міксера.

Викласти у форму, пекти при 190 град 40 хв. Охолодити. Горизонтально розрізати на дві частини.

Коричневий корж. Окремо розмішати сухі і рідкі компоненти. З’єднати. Додати 0,5 скл крутого кип ятка, все акуратно і швидко перемішати. Тісто буде дуже рідке. Влити його в підготовану форму. Відразу ж поставити у розігріту до 180 град. Духовку. Випікати 40-50 хв.

Желе. 1 п. вишневого желе всипати у банку, залити 200 мл. кип’ятку. Розмішати до повного розчинення грудок. Вилити у форму того ж розміру, що і коржі. Остудити. Розрізати на 4 поздовжні смужки. На пляцок викладати смужками.  

Пудинговий крем. 1 скл соку від вишень у власному соку влити у антипригарну каструлю. Додати 0,5 скл води. Поставити на маленький вогонь. Тим часом, розчинити 1 п. вишневого пудингу у 0,5 скл. води. Коли вишневий сік закипить, тоненькою струйкою влити розчинений пудинг, постійно помішуючи, до запустіння. Зняти з вогню. Охолодити.

Збити 300 г масла, по ложці додаючи готовий пудинг. Виходить дуже смачний вишневий крем. Він добре підійде до різних пляцків, тортів, рулетів та іншої святкової випічки.

Збираємо пляцок: Коричневий корж – вишневий крем – вишні – білий корж – вишневий крем – желе – трішки крему знизу коржа для фіксації - білий корж – шоколадна помадка (рецепт тут). Корж, який буде на желе, слід знизу трішки змастити кремом, щоб він «схопився» з желе і не відпадав при нарізанні.

Смачного! І вдалих нових пляцків Вам!

вишневий пудинг
вишневий крем на пудингу
вишневе желе
пляцок з вишнями
новий пляцок Вишневий цвіт

18 Грудня, 2014  07:40
Переглядів: 35922
Рейтинг: 120 / 487 ( Добре )

Схожі рецепти

Останні коментарі : 2

Автор: Ольга | 4 Січень, 2017  11:16


Чи можна замінити сік на пакетований?
Автор: Olenka | 4 Січень, 2017  13:59

Дата реєстрації
30 Січень, 2015

В цьому рецепті пляцка продукти підібрано так, щоб використати їх всіх максимально, без відходів. Шкода ж виливати натуральний вишневий сироп від вишень у власному соку.)) І крем з вишневим сиропом виходить дуже смачний. Замінити, думаю, можна, але чи варто? Якщо  ж у Вас нема цього  вишневого сиропу, то спробуйте зробити просто пудинговий крем на молоці.

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 16
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO