Новий пляцок "Кіліманджаро"
пляцок рецепт
Інгредієнти:
Бісквіт з какао
яйця10 шт.
цукор1,5 скл.
крохмаль5 ст.л.
какао3 ст.л.
мука5 ст.л.
порошок до печива3 ч.л.
олія3 ст.л.
вода1 ст.л.
Яблучний шар
яблука2 кг
лимонне желе3 шт.
цукор1 скл.
масло2 ст.л.
вода0,5 л
Заварний крем
пудинг сметанковий1 п.
молоко0,5 л
цукор5 ст.л.
масло200 г
цедра лимонназ 1/2 шт.
апельсинові цукатидля посип.

Недавно я спробувала новий рецепт пляцка з яблуками "Кіліманджаро". До його складу входять прості і доступні інгредієнти. Цей пляцок виходить великий та високий. Шар з яблук має приємний лимонний смак, завдяки лимонному желе. Бісквітні коржі за цим рецептом - запашні та пухкі. Словом, новий пляцок "Кіліманджаро" - дуже смачний та оригінальний. Варто спробувати!

 

Як приготувати

Бісквіт з какао. Білки збити, додати цукор, збити. До жовтків додати щіпку солі і олію. Ретельно перемішати вінчиком. До збитих білків додати жовтки, збити. Додати муку, порошок до печива, крохмаль, какао, 1 ст.л. води, перемішати все на низьких обертах міксера. Випікати в застеленій пергаментом формі, при температурі 190 град 50хв. Вийняти з форми, остудити. Розрізати вздовж на дві частини.

Яблучний шар. Яблука почистити, потерти на крупній терці, додати цукор, перемішати. В антипригарну каструлю покласти масло, розтопити. Додати яблука. Тушити на маленькому вогні 20-30 хв, постійно помішуючи, щоб яблука розварились до однорідності. Окремо розвести 3 п. лимонної галяретки в 0,5 л. води. Влити до яблучної маси, перемішати. Поставити охолоджуватись. Коли маса почне застигати, стане гелеподібною, щоб не розтікалась, викласти на корж з какао. Поставити у холод для застигання, приблизно на 40 хв.

Заварний крем на пудингу. Зварити сметанковий пудингна 0,5 л. молока.(Рецепт тут.). Охолодити. Додати 200 г м'якого масла, цедру з 1/2 лимона. Збити. Викласти крем на застиглий яблучний шар. Прикрити другим бісквітним коржем.

Залити шоколадною помадкою. Посипати цукатами з апельсина. На цьому фото у мене пляцок зверху просто змащений яблучною масою і посипаний кокосовою стружкою 

нові пляцки
пляцки фото
пляцок кіліманджаро

Пошук за інгредієнтами
4 Лютий, 2015  10:54
Переглядів: 18445
Рейтинг: 115 / 476 ( Добре )

Схожі рецепти

Останні коментарі : 2

Автор: Svitlanova | 24 Грудня, 2016  21:32


Пекла цей пляцок,дуже сподобалась ідея з  яблуками та желе,вразив результат,смакота!!!!
Автор: Olenka | 15 Січень, 2017  21:21

Дата реєстрації
30 Січень, 2015

Дякую Вам!

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 68
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO