Новий пляцок "Айсберг"
пляцок "Айсберг"
Інгредієнти:
Біле тісто
білки6 шт.
мука4 ст.л.
крохмаль2 ст.л.
порошок до печива1 ч.л.
цукор1 скл.
оцет1 ч.л.
Темне тісто
яйця6 шт
цукор0,75 скл.
какао3 ст.л
мука1 скл.
порошок до печива1 ч.л.
Сирний крем
творог1 кг
пудинг ванільний1 уп.
молоко0,5 скл.
масло200 г
цукор1 скл
лимон1 шт.
жовтки6 шт.
Додатково
печиво "Колобок"400 г
білий шоколад 100 г
кокосова стружка50 г

Цей новий пляцок "Айсберг" дуже ніжний. Біло-коричневий пухкий та м"якесенький бісквіт, сирний заварний крем, бісквітне печиво, білий шоколад та кокосова стружка...все це дуже добре між собою поєднується так, що виходить надзвичайно смачно! Пляцок просто тане в роті! Крім цього, пляцок "Айсберг" виглядає цікаво та оригінально. І приготувати його зовсім не складно. Обов"язково спробуйте, і цей смачний пляцок стане Вашим улюбленим!

Як приготувати

Біле тісто. Білки збити в піну(жовтки залишаємо для крему), додати цукор, збити, додати оцет - збити. Додати крохмаль, муку та порошок до печива, збити на низьких обертах міксера. Викласти тісто у застелену пергамнтом форму і, тим часом, робити темне тісто.

Темне тісто. Білки збити в піну, додати цукор, збити, додати жовтки, збити, додати муку, порошок до печива та какао. Перемішати на низьких обертах міксера. 

Темне тісто викласти у форму на біле тісто. Перемішати з допомогою зубочистки. Випікати при температурі 180 град приблизно 50 хв.

Сирна маса. Сир збити блендером. Викласти у антипригарну каструлю. Додати розтоплене масло, жовтки збиті з цукром, цедру з 1 лимона. Все це перемішати і варити на водяній бані, доки маса не стане гарячою(приблизно 60 градусів). Окремо розчинити 1 уп. ванільного пудинга у 0,5 скл. молока та влити у гарячу сирну масу, помішувати до загустіння ще кілька хвилин. Зняти з вогню, остудити до кімнатної температури.

Збираємо пляцок. Корж розрізати на 2 частини. Темнішу частину кладемо внизу пляцка, змащуємо 1/2 крему. На верх викладаємо білу частину коржа та знову змащуємо кремом. У печива (використовуємо печиво "Деліція" чи "Колобок" з білим шоколадом) відрізаємо шматочки так, щоб можна було закріпити його вертикально на пляцку. Поливаємо пляцок розтопленим білим шоколадом та посипаємо білою кокосовою стружкою. Залишаємо в холодильнику щонайменше на 6 год, краще на ніч.

Смачного!

нові пляцки
пляцки рецепти
польські пляцки

Пошук за інгредієнтами
1 Грудня, 2017  19:44
Переглядів: 1600
Рейтинг: 21 / 105 ( Відмінно )

Схожі рецепти

19 Квітня, 2017
Сирник з халвою
5 Березня, 2017
Пляцок "Метеорит"

Останні коментарі : 4

Автор: Galinka | 2 Грудня, 2017  16:42

Дата реєстрації
9 Вересня, 2017

Скажіть, будь-ласка, скільки творогу потрібно?
Автор: Olenka | 2 Грудня, 2017  22:56


1 кг творогу. Вже дописую, дякую, що звернули увагу)
Автор: галка | 10 Грудня, 2017  18:36


Розмр форми такий як завжди - 25*35?

Автор: Olenka | 11 Грудня, 2017  18:38


так, 25*35см

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 12
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO