Новий пляцок "Делікатеси"
Новий пляцок "Делікатеси", пляцки рецепти з фото
Інгредієнти:
Для білого бісквіту
яйця6 шт.
цукор1 скл
мука1 скл
порошок до печива1 ч.л.
Для бісквіту з какао
яйця4 шт
мука2 ст.л.
какао2 ст.л
цукор6 ст.л.
порошок до печива1 ч.л.
Для горіхового коржа
білки5 шт.
мука1 ст.л.
крохмаль1 ст.л.
арахіс подрібнений200 г
цукор4 ст.л.
мед1 ст.л.
порошок до печива1 ч.л.
Для кокосового коржа
білки 5 шт
цукор1 скл.
кокосова стружка200 г
крохмаль2 ст.л.
лимонний сік4 ст.л.
Для заварного крему
жовтки 10 шт
молоко1 л..
мука3 ст.л.
крохмаль3 ст.л.
ванільний цукор1 п.
цукор10 ст.л.
масло500 г
какао2 ст.л.
апельсинові цукати4 ст.л.

Новий пляцок «Делікатеси» Цей рецепт моєї свекрухи, яка робить смачні пляцки. Не скажу, що простий. У цьому пляцку є чотири різних коржі – з какао, з арахісом, з кокосом та бісквіт. До крему додані апельсинові цукати та какао. Зверху политий шоколадною помадкою. Пляцок дуже смачний, високий та багатий. Робити його досить довго, але воно того варте! Цей новий рецепт пляцка дуже добре підійде до свята, особливо для Різдва.

Як приготувати

Білий бісквіт

Білки збити в круту піну. Поступово додати цукор, збивати. По одному додати жовтки, продовжуючи збивати. Вкінці додати муку та порошок до печива. Та розмішати на мін. обертах міксера. Випікати при 180 град. біля 30 хв.

Бісквіт з какао

Приготувати тісто, як на білий бісквіт. Випікати при температурі 180 град. 30 хв.

Горіховий корж

Білки збити, додати цукор і ще добре збити. Додаємо решту складників і легко перемішуємо. Випікаємо при 180 град. 30-40 хв.

Кокосовий корж

Білки збити, додати цукор та інші складники. Обережно перемішати. Випікати при темпер. 160-180 град 30-40 хв.

Заварний крем

Розтерти жовтки, ½ скл. молока, муки і крохмалю. Решту молока закип’ятити з цукром та ванільним цукром. Коли молоко закипить, тонкою струйкою влити яєчну суміш і варити о запустіння ще 5 хв. Остудити. Збити масло, по ложці додати до заварної маси, збиваючи.

Масу поділити на 3 частини. До 1 додати какао, збити. До 2  та 3 частини додати по 2 ложки цукатів.

Збираємо пляцок: Бісквіт з какао – крем з цукатами – кокосовий корж – крем з какао – горіховий корж – крем з цукатами – білий бісквіт – шоколадна помадка (рецепт тут)

 Ось пляцок «Делікатеси» і готовий. Сподівюсь, Вам сподобається цей новий рецепт пляцка!

13 Грудня, 2014  07:30
Переглядів: 65710
Рейтинг: 116 / 463 ( Добре )

Схожі рецепти

Останні коментарі : 13

Автор: галка | 2 Червня, 2015  20:28


Пекла цей пляцок вже кілька разів. Надзвичайно смачний та гарний пляцок. Такимм не соромно пригостити найвибагливіших гостей. Одне "але" - кількість молока та муки-крохмалю треба зменшити удвічі - бо на 1 л молока крему виходить дуже багато - ним можна перекласти цілих два пляцки. І ще одне - цукати я замінила апельсиновою цедрою - особисто мені так подобається більше. Дуже вдячна за такий класний рецепт. Хто тільки пробував - одразу ж просили рецепт.
Автор: Olenka | 4 Червня, 2015  21:34

Дата реєстрації
30 Січень, 2015

Дякую, що написали свої "секрети" приготування  та враження від цього пляцка. Думаю, що багатьом господиням це стане в нагоді! 
Автор: Ольга | 15 Червня, 2015  14:50


Все чудово,тільки було б добре, якби ви вказували розмір форми, адже для кількості інгрідієнтів це дуже важливо! Дякую!
Автор: Olenka | 17 Червня, 2015  14:21

Дата реєстрації
30 Січень, 2015

Ольга, обов"язково врахую Ваше зауваження в наступних рецептах. У всіх пляцках, де не вказаний інший розмір, форма має 25*35 см.
Автор: христина | 17 Жовтня, 2015  16:01


не получився.Крем вийшов рідкий.А кокосова паляниця суха.

Сторінка 1 із 3123»»»

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 19
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO