М'ясо по-французьки
М'ясо по-французьки
Інгредієнти:
свиняча карківка 1 кг
сметана 0,5 скл
сіль за смаком
спеції за смаком
гірчиця в зернах 2-3 ч.л
цибуля 1 шт
гриби відварені 300 г
помідори 2-3 шт
сир 150 г

М'ясо по-французьки. Рецепт з фото

Це, мабуть, найкращий рецепт мяса у духовці. Воно виходить м’якеньким, соковитим, смачним!!!! Пальчики оближеш! Я готую таке м'ясо по-французьки для особливих подій. Рецепт простий. Підготувати все можна заздалегідь. А на самому святі вже не займатися підготуванням других страв, тільки поставити у духовку і запекти. Для мене це дуже зручно. Основне, що треба зробити, щоб ця страва вдалася, це вибрати відповідне м'ясо і замаринувати його хоча б на 1 добу. Ось рецепт з покроковими фото. Сподіваюсь, Вам сподобається!

Як приготувати

Отже, вибираємо м'ясо. Для цього рецепту я рекомендую свинячу карківку. Вона ніжна і трохи жирна, що робить страву соковитою і м'якою, а не сухою.

Маринуємо м'ясо. Цілий шматок мяса солимо, натираємо улюбленими спеціями і домашньою сметаною та готовим соусом з цілими зернами гірчиці. (у мене французька гірчиця від Торчин). Можна зробити і інший сухий маринад. Але дуже важливо, щоб м'ясо промаринувалося щонайменше 1 добу( а краще 2 доби). Так воно вбере в себе сіль та спеції і швидше приготується.

Мариноване м'ясо ріжемо на порційні шматки, товщиною 2 см. Трохи відбиваємо(але не тонко, тільки що м'ясо стало мяким)

Форму для запікання змащуємо 1 ст. л. олії. На дно форми викладаємо шар мяса. На м'ясо викладаємо цибулю, порізану півкільцями. Потім, щільно один біля одного, викладаємо помідори(шкіру зняти). Солимо. Викладаємо відварені гриби. У мене на фото грибів було зовсім мало. Щедро посипаємо сиром, тертим на грубій терці. В такому вигляді можемо зберігати м'ясо у холодильнику, поки гості не прийдуть. Випікати у духовці при температурі 190 град.1 годину. Кришкою не накриваємо.

М'ясо по-французьки готове. Споживати відразу після запікання. Смачного!

мясо по-французьки рецепт
мясо по-французьки рецепт

Пошук за інгредієнтами
сметана, сир, Цибуля, гриби, свинина, мясо,
18 Грудня, 2014  12:45
Переглядів: 7592
Рейтинг: 124 / 444 ( Добре )

Схожі рецепти

25 Травня, 2015
Курячі оладки

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 58
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO