Маковий пляцок з рулетами
маковий пляцок з рулетами
Інгредієнти:
 Тісто
борошно4 скл.
порошок до печива2 ч.л.
маргарин250 г
цукор1 скл.
яйце1 шт.
жовтки5 шт.
сметана6 ст.л.
амоній1 ч.л.
Макова начинка
мак200 г
цукор1 скл.
яблука(великі)3 шт.
какао2 ст.л.
кориця1 ч.л.
порошок до печ.1 ч.л.
борошно1,5 скл
Сирна маса
сир1,5 кг
цукор1,5 скл.
яйця2 шт.
ваніль1 п.
пудинг ванільний2 п.
вода0,5 скл.

Які ж гарні пляцки з рулетами! Справжня краса!Таку випічку печуть переважно на весілля. Вони є прикрасою весільного столу. Рецепти пляцків з рулетами дійсно досить складні. Зазвичай потрібно готувати кілька видів тіста, начинок та кремів. Тільки не тут! Це досить простий рецепт маківника. Тісто, і для коржів, і для рулетів - одне і те ж. І рулети випікаються всі разом, що значно зменшує час приготування. Макова начинка з яблуками та сирний заварний крем роблять пляцок дуже смачним, м"яким та ніжним. Дивіться відео рецепт пляцка з маком та спробуйте приготувати - не пошкодуєте!

Як приготувати

Форма 25*35 см.

Тісто. Муку + прошок до печива посікти з маргарином. Додати цукор, 1 яйце, 5 жовтків, сметану. Амоній розчинити у сметані. Замісити тісто. Розділити його на 5 рівних частин. Залишити в холодильнику на 1 год.

З двох частин тіста спекти 2 коржі. Решта тіста, 3 частини, залишаємо для макових рулетів

Макова начинка. Мак  змолоти, запарити, остудити. Окремо потерти  3 яблука, відтиснути сік руками та додатти яблука до маку. Також додати корицю, какао, порошок до печива, все перемішати. 5 білків збити з 1 скл. цукру  в  густу піну. Додати до макової маси. Перемішати. Додати борошно, премішати.

Зробити 3 рулети з маковою начинкою. Викладаємо їх у форму всі разом  та випікаємо при температурі 200 град. 1 год. 

Крем. До сиру додати 2 яйця, 1 скл. цукру, 1 п. ванілі та збиваємо все блендером. Підігріваємо сирну масу до гарячого, але щоб не скипіло. Окремо розчиняємо 2 п. ванільного пудинга у 0,5 скл. води. Влити пудинг  у гарячий сир, перемішати та варити до загустіння. Остудити крем до кімнатної температури.

Змастити пляцок кремом: корж - крем- рулети - крем - корж - крем. Залишити у холодильнику, щоб пропитався, мінімально на 6 год.

Смачного!

маківник рецепт
пляцок з маком
нові пляцки

Пошук за інгредієнтами
6 Жовтня, 2018  00:37
Переглядів: 709
Рейтинг: 21 / 105 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Два плюс три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 11
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO