М’ясний рулет з грибами
М’ясний рулет з грибами рецепт з фото
Інгредієнти:
нежирна свинина 0,5 кг
говядина 0,5 кг
яйця 2 шт
манка 2 ст.л.
гриби відварені 400 г
цибуля  2 шт
сіль, спеції за смаком

М’ясний рулет з грибами. Покроковий рецепт з фото На сімені урочистості я люблю готувати домашні м’ясні вироби, зокрема м’ясні рулети. Вони виглядають цікаво та оригінально, прикрашають святковий стіл. Також є дуже смачними. І кожного разу м’ясний рулет виглядає по-новому, бо поєднуючи різні рецепти м’ясних рулетів, можна зробити цю ставу особливою та оригінальною. Так і м’ясний рулет з грибами. У ньому ніжний свинячо-воловий фарш, до якого дуже пасує смачна начинка з білих грибів.

Як приготувати

Робимо фарш. Для цього потрібно змолоти через м’ясорубку 0,5 кг говядини, 0,5 кг свинини та 1 велику цибулю. М’ясо вибирати нежирне, у мене гуляш. Тепер від готового фаршу відділяємо половину і мелемо блендером, щоб фарш став більш однорідним. З'єднуємо обидві частини Весь фарш не мелю блендером, бо тоді рулет буде занадто тугим, забитим. Я ж хотіла, щоб ця «зернистість» і крихкість частково збереглася. Але, разом з тим, щоб рулет не розсипався, та був в міру гладкий. Тепер посолити-поперчити, додати яйця, манку, ретельно перемішати. Фарш для рулету готовий.

Робимо начинку з грибів. Відварені білі гриби перемолоти в м’ясорубці. Цибулю дрібно порізати кубиками. Додати до грибів, заправити спеціями.

Рукав для запікання розрізати по шву, розстелити на стіл. Викласти фарш. Рівномірно розподілити, як на фото. Викласти грибну начинку. Скрутити в рулет. Обмотати рукавом, загинаючи боки. Зафіксувати спеціальною ниткою для запікання. Я використала для цього смужки з рукава. М’ясний рулет викласти у форму та запікати при температурі 200 град близько години. Витягнути з духовки, розрізати рукав, охолодити, тоді вийняти з форми. Якщо почнете виймати гарячим чи теплим – м’ясний рулет може розламатись.

 

Смачного!

13 Грудня, 2014  17:17
Переглядів: 3792
Рейтинг: 145 / 476 ( Середньо )

Схожі рецепти

25 Травня, 2015
Курячі оладки

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Кількість пір року (сезонів), прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 76
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO