Кабачковий торт

Інгредієнти:

кабачок 2 шт.
яйце 2 шт.
помідор 2-3 шт.
цибуля 2 шт.
сода 0,5 ч.л.
мука 2,5 скл.
Для начинки
морква 1 шт.
цибуля 1 шт.
часник 4 зуб.
майонез 1 п.

Не знаєте що ще можна приготувати з кабачків? Ось рецепт незвичайного та дуже смачного кабачкового торта. Я готую його кожного літа, як тільки починається «сезон кабачків». Рецепт торта з кабачків прочитала в кулінарному журналі «Люблю готовить». Приготувала, і від тоді, ця економна страва стала однією з частих на моєму столі і у будні, і у свята. Спробуйте, і кабачковий торт Вас приємно здивує!  

Як готувати

Кабачки, помідори, цибулю змолоти (я це роблю у чаші комбайну, можна також скористатись блендером, м’ясорубкою чи теркою). Додати муку, соду, погашену оцтом. Замісити тісто, за консистенцією, приблизно як густа сметана. Посмажити млинці. Начинка. Цибулю дрібно порізати, моркву потерти, посмажити на олії. Змішати з майонезом і часником, подрібненим на часникодавці. Щедро змащувати кожен корж начинкою. Зверху прикрасити помідором. Смачного!

0/5 (0 Reviews)