Горіховий торт з кремом капуччіно
горіховий торт
Інгредієнти:
Бісквіт
яйця8 шт.
цукор240 г
ванільний цук.16 г
борошно200 г
розпушувач1/2 ч.л.
олія2 ст.л.
Крем
молоко700 мл
ванільний пудинг2 п. по 40г
білий шоколад100 г
цукор100 г
горіхове капуччіно25 г
масло320 г


Хочу поділитись своїм рецептом горіхового торта з кремом капучино, який я люблю готувати для декорування на святкові події. Торт з горіхами люблять практично всі, тому що він виходить ніжний, легкий, в міру солодкий. Хоча торт простий у приготуванні, але дуже смачний. М"якенькі та пухкі бісквітні коржі з великою кількістю горіхів та ніжний крем зі смаком капучино. Переглядайте відео та готуйте легко та просто!

Як приготувати

Форма д.18 см. Висота торта 14 см, вага 2000 кг

Бісквіт з горіхами. Білки збити в піну, додати цукор та ванільний цукор, знову збити. Має утворитись густа та пишна маса. Додати жовтки  та олію, збити. Додатии борошно, розпушувач та замісити тісто. Вкінці додати подрібнені горіхи  та обережно перемішати. З цієї порції виходить ДВА коржі на форму д.18 см. Тому торт у мене вийшов високий. Я замішувала тісто для кожного коржа окремо. Якщо у Вас є дві форми однакового розміру, тоді готуємо одразу цілу порцію тіста. Влити тісто у застелену форму. Випікати при температурі 180 град 35-40хв. Вийняти з форми, остудити. Загорути в харчову плівку та відправити в холодильник на 2-3 години, щоб бісквіт вистоявся. Так його буде легко розрізати на тоненькі коржі. Бажано не розрізати щойно спечений бісквіт.

Крем з капуччіно. До 500 мл молока додати цукор та білий шоколад. Підігрівати на маленьку вогні, постійно помішуючи. Коли суміш стане гарячою, додати капучіно зі смаком горіха, перемішати, щоб розчинилось. Окремо, у 200 мл молока розчинити 2 ванільних пудинги. У кипляче молоко тоненькою цівкою влити молоко з пудингом. Варити, помішуючи до загустіння. Зняти з вогню, остудити до кімнатної температури. Збити з м"яким маслом.

Бісквіти розділити на коржі, товжиною 1,5 см. Змастити кремом. Залишити пропитатись в холодильнику на 4 години. Зверху горіховий торт прикрасити за бажанням.

Смачного!

торт з горіхами
горіховий торт рецепт

Пошук за інгредієнтами
13 Квітня, 2019  18:52
Переглядів: 2365
Рейтинг: 129 / 645 ( Відмінно )

Схожі рецепти

31 Серпня, 2019
Торт "Яблуко Єви"
24 Серпня, 2018
Торт з грошима

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Скільки днів у році (невисокосному), цифрами?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 5
Рейтинг 2
Рейтинг 1
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 13
Ботів: 7
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO