Голубці з корейською морквою
голубці з корейською мороквою
Інгредієнти:
капуста1 шт.
морква5-6 шт.
часник4 зуб.
цибуля1 шт.
сіль0,5 ч.л.
спеції до кор. морквиза смаком
Маринад
вода0,5 л
оцет2 ст.л.
сіль1 ч.л.
цукор1 ч.л.
олія2 ст.л.
лавровий лист2-3 ст.л
духм"яний перець5 шт.

Ось супер закуска на святковий стіл - це голубці по-корейськи. Дуже смачно! Овочеві голубці гострі, з кислинкою, хрусткі...саме те, що треба!  Цей рецепт закуски дуже актуальний напередодні свят. Приготувати такі голубці з корейською морквою дуже просто. Це можна зробити за кілька днів до застілля і таким чином, зберегти свій час перед святом. А ще, це справді економний рецепт, що робить його ще привабливішим)) Капуста. морква та спеції... але як смачно!! Мариновані голубці маленькі, виглядають дуже гарно і ефектно на святковому столі. А от і рецепт з фото.

Як приготувати

Спочатку готуємо корейську моркву. Тут, мабуть, у кожної господині є свій рецепт. У мене це так. Моркву тру на спеціальній терці для корейської моркви, додаю смажену цибулю, спеції для корейськоЇ моркви, вичавлений часник, сіль та оцет за смаком.

Далі потрібно запарити капусту, як на звичайні голубці. Тільки не переварити! Я запарюю капусту у мікрохвильовці. Дуже швидко та зручно. Такий спосіб мені порадили досвідчені господині - мої колеги по роботі. Спробувала, і від того часу роблю так постійно та всім рекомендую. Капусту потрібно покласти у поліетиленовий пакет, зав"язати - і в мікрохвильовку на 5 хв. Вийняти, залишити ще в пакеті, щоб трохи вистигла. Все, капуста запарена. Тепер розбираємо її на листочки. Відрізаємо тверді прожилки. Якщо листя велике, розрізаємо навпіл.

Загортаємо голубці з моркви та щільно складаємо у глибоку посудину з кришкою.

Маринад. Закип"ятити 0,5 л води, додати 2 ст.л. оцту, 1 ч.л. солі, 1 ч.л цукру, 2 ст.л. олії,  2-3 лаврових листки та 5 шт. духмяного перцю. Накрити кришкою, щоб охолонув. Холодним маринадом залити голубці та відправити у холодильник на 2-3 доби, щоб це все добре промаринувалось. 

Мариновані овочеві голубці можна зберігати у холодильнику приблизно 2 тижні. 

Смачного!

Пошук за інгредієнтами
4 Грудня, 2016  06:40
Переглядів: 1259
Рейтинг: 88 / 425 ( Відмінно )

Схожі рецепти

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Природний супутник землі?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 52
Ботів: 3
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO