Дитячий торт в домашніх умовах
дитячий торт
Інгредієнти:
 Для торта d 26см 
білки4 шт.
цукор1 скл.
ванілін1 п.
лимонна к-та
їстівна картинка

Пропоную приготувати простий дитячий торт в домашніх умовах. Це торт з їстівною вафельною картинкою та білковим кремом. Як на мене, ідеальне поєднання для оформлення тортів в домашніх умовах. Дуже швидко, гарно, практично та економно. Я випробувала для себе цей спосіб не так давно, близько року тому. І від цього часу вже "заразила" таким прикрашанням тортів багатьох своїх подрг та знайомих. Всім подобається цей пишний, густий білковий крем, який вдається з першого разу. Прикрашати домашній торт таким кремом - одне задоволення. Він не "підсідає", не тече, а засихає зверху, як бізе чи зефір. А вафельні картинки - це необмежений простір для фантазіїї. В інтернеті, зовсім не дорого, Вам можуть надруквати на істівному папері все, що забажаєте. Ось так, не прикладаючи важких зусиль, не маючи великого досвіду з оформлення тортів кремом, не витрачаючи багато коштів,  можна порадувати і здивувати рідних на День Народження смачним та гарним домашнім тортиком. Тому, за багатьма проханнями, вирішила все детально пояснити на наглядному прикладі в рецепті з фото.

Як прикрашати торт кремом

Отже, торт можна готувати будь-який, Ваш улюблений. Для прикрашання білковим заварним кремом, це не має значення. 

Білковий заварний крем. 4 білки, 1 скл. цукру,  1 п. ваніліну, лимонна кислота на кінчику ножа.

Ледь- збити білки , щоб трішки побіліли. Додати цукор, ванілін та лимонну кислоту. Приготувати водаяну баню. На килячу воду поставити каструлю з білками і збивати міксером 10 хвилин, поки крем не почне густішати, та не буде залишатись чіткий слід від міксера. Зняти з водяної бані та ще трохи збивати, щоб крем трішки охолонув, приблизно 3 хв. Тут головне все зробити вчасно. Якщо недоварити крем, то він буде рідкуватий, а якщо переварити, то занадто густий. Цієї порції білкового крему вистачає для прикрашання одного середнього торта. Якщо потрібно трішки підфарбувати крем, то використовуємо харчовий барвник, розчинивши його у 0,5 ч.л. води (або гелевий барвник, який розчиняти не потрібно). Обережно, відтінки виходять насиченими, тому барвника потрібно зовсім трішки. На жаль, природній барвник, такий як буряковий сік і т.п. не підходить. Додаємо барвник тоді, коли зняли крем з водяної бані і збили додатково ще 2 хв., наприкінці приготування.

Як прикрасити торт вафельою картинкою.

Це зовсім просто. Вирізаємо малюнок ( якщо потрібно). Змащуємо торт зверху товстим шаром білкового крему. Розрівнюємо ножем чи спеціальним шпателем. Бажано зробити це ретельно, чим рівніша поверхня, тим акуратніше буде виглядати картинка на ній. Обережно кладемо картинку на свіжий крем(поки ще не підсох), злегка розправляємо, притискаючи до торта. Руки при цьому мають бути сухі, а ще краще скористатись рушничком, бо можна розмастити малюнок на картинці.  Спочатку їстівна вафелька може відставати від торта. Не хвилюйтесь, обережно притискаємо її кілька разів. Потім вона розм"якне від крему і добре прикріпиться до торта.

Для домашніх тортів, прикрашених кремом, не рекомендую змащувати вафельну картинку спеціальним декор-гелем, який часто радять у рецептах. Як на мене, в цьому нема потреби. Гель потрібен тільки якщо ви викладаєте їстівну вафлю на суху поверхню( мастіка, шоколад). Є ще такий момент, що не маючи досвіду, гелем можна розмастити малюнок. 

Обираючи їстівну картинку для торта, зверніть увагу на її розміри. Краще буде, якщо діаметр картинки буде на кілька сантиментрів меншим, за діаметр торта. Краї вафлі можна прикрасити кремом, фруктами, драже, тощо. 

У мене на фото торт з Свинкою Пеппою, яку обожнює моя донечка. Збоку просто виклала крем чайною ложкою, оскільки мала дуже мало часу для прикрашання. Зверху, по краю картинки, бізе з магазину (соромно, але....швидко)))). Згалом, на прикрашання торта, витратила близько пів години...В середині бісквіт, персики та сметанковий крем. Не скажу, що це супер-торт, але дітям сподобалось! Сподіваюсь, мої поради згодяться і Вам!

торт з вафельною картинкою
білковий крем для прикрашання
торт з кремом рецепт

Пошук за інгредієнтами
18 Жовтня, 2016  06:41
Переглядів: 1773
Рейтинг: 119 / 501 ( Добре )

Схожі рецепти

21 Жовтня, 2016
Торт з сакурою
21 Квітня, 2016
Торт "Губка Боб"

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Десять мінус три буде, прописом?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 87
Ботів: 0
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO