Дешевий пляцок з варення
пляцок з варення
Інгредієнти:
Тісто
варення 0,5 л
сметана3 ст.л.
молоко1,5 скл.
яйця3 шт.
цукор1 скл.
олія1 скл.
мука4 скл.
какао4 ст.л.
кориця1 ч.л.
сода2 ч.л.
Крем
яблука1,5 кг
цукор0,5 скл.
цукати50 г

Сьогоні у мене рецепт недорогого пляцка з варення. Печу такий досить часто. З різного варення: з яблучного, зі сливового, смородинового...Кожного разу виходить по-різному.  Інколи потрібні саме такі рецепти - прості та невибагливі, але незважуючи на це, смачні. Такий рецепт пляцка пригодиться тим, в кого залишилось минулорічне варення, що шкода викинути. Пригутуйте смачний пляцок з варення. Для крему використовуємо яблука, але можна додати будь-який інший крем. На гостину, наприклад, я роблю заварний крем з лимоном. Словом, це універсальний західний пляцок, який сподобається кожному. Ось рецепт з фото. І повірте, такий не соромно і на стіл для гостей поставити. Він виходить високий, м"якенький, вологий і гарний. В наш час - прекрасна альтернатива дорогим пляцкам, або магазинній випічці з ароматизаторами, барвниками та іншою "хімією".

Як приготувати

Тісто. 0,5 л банка не дуже густого варення(у мене на фото пляцок з сливоого вареня). 3 ст.л. сметани, 1,5 скл. молока, 3 яйця, 1 скл. цукру, 1 скл. олії, 4 скл. муки, 4 ст.л. какао, 1 ч.л. кориці, 1 скл. ізюму, 1 скл. горіхів, 2 ч.л. соди погашеної.

Змішати міксером всі рідкі інгредієнти. Додати соду, погашену оцтом. Перемішати. Додати ізюм, горіхи( за бажанням), муку, какао, корицю. Замісити не густе тісто. Викласти у форму, застелену пергаментом. Випікати при температурі 190 град. 1 год 15 хв. Вийняти з форми, остудити, розрізати на 2 частини.

Крем з яблук. 1, 5 кг яблук, 0,5 скл. цукру, апельсинові цукати - 50 г.

Яблука почистити порізати тоненькими дольками. Викласти на сковороду, додати 1/4 скл. води, цукор та тушити приблизно 30 хв, поки яблука не розваряться і не стануть однорідними. Вкінці додати домашні апельсинові цукати. Рецепт тут. Можна обійтись без них, але цукати надають яблучній масі насичений цитрусовий смак. Тому рекомендую все ж таки їх додати. 

На нижній корж пляцка викласти яблучну масу. Верхній корж змастити варенням. Покласти верхній корж на нижній, варенням до низу. Зверху пляцок з яблуками полити шоколадною помадкою.

У мене на фото пляцок зі сливового варення, для змащування використовувала абрикосовий джем з цілими абрикосами (рецепт)

Смачного!

дешеві пляцки

Пошук за інгредієнтами
15 Січень, 2016  14:22
Переглядів: 19255
Рейтинг: 122 / 488 ( Добре )

Схожі рецепти

19 Квітня, 2017
Сирник з халвою
5 Березня, 2017
Пляцок "Метеорит"

Останні коментарі : 6

Автор: Olenka | 12 Серпня, 2017  20:31


Форма 25*35 см

Сторінка 2 із 2«««12

Додати коментарій

Ваше ім'я |
Текст
Captcha
|
Captcha
Контрольный вопрос

Скільки днів у році (невисокосному), цифрами?

|
Найактивніші користувачі
Рейтинг 18
Рейтинг 10
Рейтинг 4
Рейтинг 2
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Рейтинг 0
Користувачі онлайн
 
 
Зараз онлайн
 Адмінів: 
 Користувачів: 0
Гостей: 51
Ботів: 1
 
Користувачі відсутні

Дякую, що завітали! Пропозиції та зауваження щодо роботи сайту пишіть на ел. адресу

home-recipes@mail.ru

На кулінарному сайті "Домашні рецепти" http://home-recipes.com.ua/ Ви знайдете багато цікавих та оригінальних рецептів українською мовою . Тут зможете дізнатись як приготувати салати, закуски, рибу, м’ясо та м’ясні рулети, шашлик, курку у духовці, гриби, пісні страви, страви для дітей. Також, у нас є багато нових пляцків ( випічка Західної України). Рецепти пляцків з фото постійно поповнюються. Ще можна побачити, як зробити торт з мастікою, з детальним описанням та покроковими фото. З нашими рецептами легко скласти меню на День Народження, на Різдво, на Паску, на Новий Рік, меню для романтичної вечері та порадувати своїх близьких смачними стравами у свята та будні. Тут багато простих рецептів з фото, з допомогою яких Ви легко зможете здивувати гостей, не витрачаючи для приготування їжі зайвого часу та зусиль. Варто зазначити, що у нас є розділ «економні рецепти», які допоможуть приготувати смачні страви з доступних продуктів. Всі рецепти з фото, перевірені на власному досвіді, і з детальним описом як приготувати. У нас є також розділ рецептів користувачів та рейтинг страв. Зареєструвавшись на http://home-recipes.com.ua/, Ви легко зможете додати власний рецепт та поділитись своїм кулінарним досвідом з читачами сайту. Тут можна створити власну кулінарну колекцію рецептів. Кращі з них будуть відзначені у колонці справа. Крім цього, Ви завжди зможете задати будь-яке питання, що стосується тої чи іншої страви в коментарях. Ви зможете брати участь у тематичних конкурсах та вигравати призи, спілкуватись на форумі, заводити власні цікаві теми. У нас дізнаються багато корисної інформації всі, хто має хоч найменше відношення до приготування їжі.

Розробка сайтів METO